Hae tästä blogista

Blogiarkisto

QDG

QDG

torstai 9. heinäkuuta 2015

Staattisen raportoinnin nykytila ja mahdollisuus

Staattisen raportoinnin nykytila ja mahdollisuus.

Käsitteen staattinen mieltää raportoinnissa helposti esimääritettyyn, muuttumattomaan raportoinnin muotoon. Esimerkkinä tuotelistaukset jne. Monesti tarve kyseisille raporteille on ollut kertaluonteinen ja merkityksellisyys isossa kuvassa ehkä vähäisempi.

"Raporttien luominen vain luomisen ilosta on varmasti ollut iso kustannuserä informaation hallinnassa. Onneksi tiedon omistajuus ja keskitetty informaationhallinta on noussut merkittävimpään rooliin ja näin tämä osa-alue on selkeästi paremmin hallussa".

Siinä missä reilut kymmenen vuotta sitten staattinen raportointi oli laajasti käytetty raportoinnin muoto, niin nyt se vaikuttaa olevan dynaamisen raportoinnin lisätoiminnollisuus, toki tärkeä sellainen.


Nykyiset data discovery tuotteet kuten esim. Qlik teknologian analytiikan työvälineet mahdollistavat valtavan määrän tietoa ja näkökulmia samaa sovellukseen. Näillä sovelluksilla ja itsepalvelu analytiikan ominaisuuksilla taklaat useita staattisen ja standardi raportoinnin näkymiä yhdessä sovelluksessa.

Qlikview NPrinting - lisää tehoa ja monipuolisuutta raportointiin.

Staattisen ja standardi raportoinnin seuraava aste mielestäni on analyyttisen sovellusten visualisoinnin esittäminen eri formaatissa. Tähän antaa hyvän mahdollisuuden Qlik maailmassa Qlikview NPrinting tuote.

NPrinting:n avulla voit hyödyntää Qlikview analytiikka sovellusten dataa ja visualisointeja mm. Office formaatissa kuten PowerPoint, Excel tai Word. Tai mahdollisesti luot raportteja web sivuille julkaistavaksi.
Mieti, valmis analytiikka taustalla ja teet vedä ja pudota "taktiikalla" loistavia raportteja ja esityksiä moniin eri tarkoituksiin. Mahdollisuus, eikös!

Qlikview NPrinting:n muutama fakta;

Lähteenä: Qlikview sovellukset
Esitysmuoto: PowerPoint, Excel, Word, Pdf, html web pohjainen esitykset, pixel perfect raportit
Jakelu: Automatisoitu jakelu haluttuihin osoitteisiin, hyödyntäen filtteröintejä ja tietoturva asetuksia
Työvälineet: NPrinting client ja server

Jos kiinnostuit lue täältä lisää: http://www.qlik.com/fi/explore/products/qlikview/nprinting

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.